top of page

HIGH END CATERING MET STERRENCHEFS

 

Chefs  genieten van steeds meer (inter)nationale bekendheid. We zien ze niet alleen meer aan het werk in hun restaurants, maar ook op televisie, tijdens masterclasses of op locatie voor een mooi diner.

Bedrijven en particulieren realiseren zich dat ook voor hen het inhuren van een bekende sterren chef een toegevoegde waarde is. Waar en met wie ze ook zakendoen of wat de aangelegenheid ook is, er is altijd behoefte aan een goede lunch of mooi diner dat afgestemd is op de wensen en filosofie van de klant.

De aanwezigheid van een chef kan een essentiële factor zijn om netwerken te stimuleren en tegelijkertijd op hoogstaand niveau te lunchen of dineren.

35666927_260340194539084_202457822390753
IMG_7107.jpg
IMG_7407.jpg
IMG_7057.jpg
IMG_7408.jpg
IMG_7055.jpg

“High End Catering” is een relatief nieuwe activiteit met als doel de klant een hoog segment catering en evenementen met (inter)nationale sterren chefs aan te bieden, waarbij Event Culinair onder meer gebruik maakt van "Chefs’ by Lise Timmer".

Hoewel Event Culinair kan bogen op eerdere samenwerking met diverse sterrenchefs, ziet Event Culinair de diensten van "Chefs’ by Lise Timmer" als een nieuwe mijlpaal. “Ik vind het werken met (sterren) chefs altijd een hele boeiende culinaire uitdaging. Zij kunnen vaak nét even die extra “touch” geven aan gerecht, waardoor de gasten zeker zijn van een hele bijzondere ervaring in een veelal even bijzondere locatie.” 

"Chefs’ by Lise Timmer" is een internationaal bedrijf gevestigd in Nederland. De oprichters geloven dat het werk van een chef verder gaat dan alleen het koken. Het creëren van een culinaire ervaring vereist verbeeldingskracht, expertise en ongebreidelde passie. Alleen een echte chef-kok begrijpt hoe de beste gerechten met liefde en toewijding bereid moeten worden en die bij de gast de ziel raakt.

bottom of page