top of page

Bal Masqué bij Simmons & Simmons

Bijgewerkt op: 25 mrt.

Event Culinair was blij om de catering te mogen verzorgen voor het "Bal Masque" kerstfeest van het advocatenbureau Simmons & Simmons. Een avond gevuld met mysterie, smaak en entertainment! Het feest begon sfeerrijk met een prachtige champagne toren, waar de knal van de champagnefles symbool stond voor het start signaal van de speciale avond.


Nadat de gasten elkaars thematische outfits hebben kunnen keuren onder het genot van een paar glazen bubbels, mochten zij plaatsnemen aan de lange gedekte tafels. Hier genoten de gegadigden van een 4-gangen diner, verzorgd door onze keukenbrigade voor een memorabele culinaire ervaring. Uiteraard ging het eten gepaard met zorgvuldig uitgekozen wijnen, een extra inspanning die gasten van ons gewend zijn!


De avond werd voortgezet met een verassende cabaretvoorstelling, waar (een paar toch ietwat nerveuze) personeelsleden hun talenten toonden op het podium. Het feest ging door tot laat in de nacht, waar onder het genot van de DJ de gasten de dansvloer vulden.


Naast het eten en de drank, verzorgde wij ook alles met betrekking tot licht & geluid, techniek, styling/aankleding en entertainment. Met dank aan ons multi-inzetbaar en bekwaam personeel was dit allemaal tot in de puntjes geregeld.


Comments


bottom of page