top of page
Shaffy1.jpg

Dine & Dance

Het concept

De eerste “hybride” Dine & Dance avond op 6 juni was een swingend succes! Ook de Dine & Dancers @ home hebben genoten van hun zelf bereidde Chefs box en via een livestream konden ook zij meegenieten van de Live muziek in Felix Meritis. Op zaterdag 20 en 27 juni organiseren wij wederom een heerlijke Dine & Dance avond. Wij hebben in de huidige Corona setting plek voor 30 gasten op locatie voor een culinair viergangendiner omlijst met livemuziek en DJ. Naast de tafels is er ruimte gecreëerd om ook op een veilige manier en op voldoende afstand met de voetjes van de vloer te gaan. Maar... wil je liever thuis meegenieten, dan kun je via onze site de heerlijke Chefs box bestellen. Mis deze unieke kans niet en reserveer je plek aan tafel voor Dance & Dine @ Felix Meritis.

eventculinair-11.jpg
eventculinair-10.png
IMG_E1497.JPG

Music

Tussen de gangen door kunnen jullie genieten van een fantastische band onder leiding van Danny Sahupala. Zij speelden regelmatig de North Sea Jazzclub plat met hun legendarische Tribute To (diner) concerten met odes aan o.a. Michael Jackson, Motown, Quincy Jones, Earth Wind & Fire en vele, vele andere legendarische artiesten. Tijdens het Hemelvaart weekeinde zouden ze nog drie uitverkochte (5000 bezoekers) hebben gegeven in het Amsterdamse Bos met hun programma “The Legends we've lost” een ode aan diverse overleden muziek legendes, maar ja……. nu dus in Felix Meritis, in corona setting, tijdens Dine & Dance maar ook @HOME

Daarnaast zorgt DJ Alex van Oostrom voor de nodige sfeer in Felix of bij jullie thuis! Alex van Oostrom draait al jaren mee in de Nederlandse dj- en dancewereld. Hij is de eerste dj die optrad en een  mix maakt van beeld en geluid. Alex draait alles van soul tot disco, van urban tot house en ontvangt maandelijks veel uniek materiaal van over de gehele wereld. Zijn optredens zijn niet alleen een lust voor het oor maar vooral ook voor het oog. Alex is ook één van de initiators van de bekende en zeer succesvolle 40UP feesten waarmee hij normaal gesproken volle zalen trekt, maar nu dus exclusief voor jullie in Felix én @Home

Food

Zowel thuis als in Felix Meritis kun je genieten van een culinaire viergangenmaaltijd van onze chef Graeme Noon. Graeme kookt al jarenlang de sterren van de hemel voor Event Culinair* en heeft speciaal voor deze avond een speciaal “Chefs menu” samengesteld. Dit menu kun je thuis heel gemakkelijk klaar mkaen zodat jij en je vrienden dus tegelijk met de gasten in de Shaffy zaal kunnen genieten van het menu én de muzikale omlijsting. 

Vind je het leuker om jou en je vrienden te trakteren op je eigen kookkunsten, maar wil je toch de beleving en de sfeer van Dance en Dine meemaken, dan bestel je gewoon alleen een thuis ticket voor 10 euro pp.

0T4A9319.jpg
dj 4.jpg

Hoe bestel ik Dine & Dance @ Home

- De culinaire maaltijd box kun je bestellen tot (uiterlijk) donderdag 13.00 uur

- De box is voor minimaal twee personen (in een speciaal gekoelde box om de maaltijd componenten vers te houden)

- De bestelling wordt dan de volgende dag tussen 17.00 – 22.30 bezorgd.

- Bewaren in de koelkast zodat je deze op zaterdag tegelijk met de livestream klaar kunt maken.

- Lees wel van te voren de bereidingsinstructies. De bereiding van deze culinaire maaltijd is

eenvoudig. Je krijgt er foto’s bij hoe je je borden zo mooi mogelijk opmaakt voor een optimale

culinaire beleving.

- De kosten per maaltijd zijn € 39,- (4 gangen)

- De bezorgkosten zijn € 3.95 per maaltijd (speciaal transport met gekoelde box)

- Er geld een muziektoeslag van € 5,- per maaltijd , je krijgt een linkje voor de stream (via Zoom).

- De opbrengsten van de muziektoeslag gaat naar de muzikanten

Hoe bestel ik Dance (zonder dine)

Wil je gewoon je eigen recepten klaarmaken met je eigen vrienden, maar wil je toch de stream

ontvangen en er op deze manier toch bij zijn en de artiesten ondersteunen, betaal je €10,- voor jezelf inclusief je vrienden.

Ik wil er graag live bij aanwezig zijn

Conform het horeca protocol kunnen we slechts reserveringen aannemen tot maximaal 30 personen.

We hebben daarvoor tafeltjes van twee of tafeltjes van vier. Bestel hier je kaarten voor twee of vier

personen.

De kosten zijn € 39,- (4 gangen) plus een live muziek toeslag van € 10 pp, exclusief de drankjes

bottom of page